Welkom op BS Het Baken 

 

                                                            De School

 

 

 

 

RK Basisschool Het Baken is een van de 5 katholieke scholen in Berkel en Rodenrijs. Het Baken vindt u in de wijk Meerpolder, gelegen in het centrum van Berkel. In ons gebouw vindt u peuterspeelzaal 'Het Peuterhonk' en BSO 'Zus en Zo'. Tevens is het mogelijk om in de middagpauze over te blijven. Dat wordt geregeld door de "Stichting TSO Het Baken".

 

Het Baken is een katholieke school. We trachten vanuit de katholieke traditie onze kinderen iets mee te geven, waardoor ze iets extra's meekrijgen in de hedendaagse maatschappij. Onze slogan is: "Op Het Baken leven onze kinderen niet om te leren, maar leren ze te leven". We vinden het belangrijk, kinderen te stimuleren tolerant te zijn en met respect met elkaar om te gaan ongeacht huidskleur, handicap, godsdienst en karakter.

 

Belangrijke data maart 2018

 

23 februari t/m 4 maart

Voorjaarsvakantie
5 maart 20.00 uur OR-vergadering
13 maart 19.00 u  MR-vergadering
14 maart Open dag basisscholen 9.00 u - 12.00 u

23 maart

weeksluiting 5
25 maart Ingang zomertijd
29 maart

Paasviering 10.00 uur

Continurooster tot 14.00 uur

Nieuwsflits

30 maart t/m 2 april

Paasvakantie

 

Contactgegevens

R.K. Basisschool Het Baken


Directeur: 

Dhr. J. Noorlander

Adjunct directeur:

Mevr. K. van der Zon
 

 

Oudelandselaan 139
2652 CJ Berkel & Rodenrijs
Tel: 010-5190620
hetbaken@laurentiusstichting.nl

 

Visie

Het Baken is een katholieke school. We trachten vanuit de katholieke traditie onze kinderen iets mee te geven, waardoor ze iets extra's meekrijgen in de hedendaagse maatschappij.

Onze slogan is: "Op Het Baken leven onze kinderen niet om te leren, maar leren ze te leven".   We vinden het belangrijk, kinderen te stimuleren tolerant te zijn en met respect met elkaar om te gaan ongeacht huidskleur, handicap, godsdienst en karakter. Lees meer..

 

 

Nieuwsflits

De laatste Nieuwsflits leest u hier